Home > Ice Hockey > Ice Hockey: World Championship result

Ice Hockey

Options

Ice Hockey: World Championship result

25/05/2014

Result from the final gold-medal match at the world ice hockey championship in Minsk on Sunday:

Final

Russia 5 (Shirokov 10:45 ass. Zaripov, Ovechkin 27:34 ass. Shipachyov, Malkin 35:36 ass. Zaripov, Zaripov 44:24 ass. Shirokov, Tikhonov 55:53 ass. Kutuzov, Kulyomin)

Finland 2 (Pakarinen 19:57 ass. Lehtera, Palola 26:51 ass. Jormakka, Lehtera )

Teams

Russia: Sergei Bobrovski - Denis Denisov, Maxim Chudinov, Alexander Ovechkin, Sergei Plotnikov, Vadim Shipachyov - Alexander Kutuzov, Yevgeni Medvedev, Viktor Tikhonov, Yevgeni Malkin, Nikolai Kulyomin - Yegor Yakovlev, Anton Belov, Danis Zaripov, Artyom Anisimov, Sergei Shirokov - Andrei Zubarev, Sergei Kalinin, Yevgeni Dadonov, Alexander Burmistrov, Yevgeni Kuznetsov

Penalty time 12 min

Finland: Pekka Rinne - Tuukka Mantyla, Juuso Hietanen, Jori Lehtera, Petri Kontiola, Iiro Pakarinen - Atte Ohtamaa, Jere Karalahti, Olli Jokinen, Erik Haula, Leo Komarov - Tommi Kivisto, Ville Lajunen, Pekka Jormakka, Jarkko Immonen, Olli Palola - Jyri Marttinen, Miikka Salomaki, Tomi Sallinen, Jere Sallinen, Tommi Huhtala

Penalty time 28 min

Referees: Lars Brueggemann (GER), Keith Kaval (USA)

afp

FEATURED NEWS